За нас

Знаете ли, че в 100 грама печен сусам има около половината фибри, от които се нуждаете за ден, плюс почти цялото количество калций и желязо, които ви трябват за същия период? А пък последната аеробик мания, наречена зумба, вече е разработена и като видео игра и е съвместима с Wii Balance Board, Playstation Move за PlayStation 3 и Kinect за Xbox 360. Освен това, ако тежите около 65 килограма и играете 1 час федербал в парка, ще изгорите около 300 калории.

Ако тези факти, както и какво са глутеусите и къде точно се намират в тялото ни (виж най-долу за верния отговор :) ), не са ви известни, то вие сте на точното място. Защото FitWell.bg смята да ви доказва непрекъснато, че физическата активност, разумното хранене и качествената почивка са задължителни елементи в един по-удовлетворяващ начин на живот. Към това, ей така, за разкош, ще добавим няколко килограма грижа за природата и „зелени мисли“, щипка лични взаимоотношения и, разбира се, задължителната дузина купички красота.

Ако вече знаете всичко за сусама, зумба и глутеусите, пак сте на правилното място. Защото ние не само ще споделяме добре познати истини на тема „здравословно“, но ще следим новостите и тенденциите в активното поддържане на добра форма, ще готвим с размах и ще анализираме диети. И няма да се съгласяваме с всеки мит на тема „перфектно тяло“, който витае наоколо, без да сме го разгледали под лупа, от всички страни.

Накратко – ще се постараем да ви бъдем от полза във всяко отношение, за да можем заедно да постигнем и поддържаме онова особено състояние на постоянна нирвана, което вече ще наричаме Fit&Well.

*Глутеуси – 3 мускула (глутеус максимус, глутеус медиус и глутеус минимус), които се наричат още седалищни и представляват най-голямата и силна мускулна група в човешкото тяло


Ако искате да се свържете с нас, да коментирате предимствата или недостатъците на сайта или имате желание да ни зададете въпрос - използвайте редакционния ни мейл info@fitwell.bg

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Водолей
21 януари – 19 февруари