10-минутна тренировка за рамо и преса

10-минутна тренировка за рамо и преса

Коремната преса е може би най-привлекателната част от тялото. Всеки иска да има невероятна преса преди да отиде на басейн или на море, за да може да покаже, какво е правил във фитнеса през изминалите месеци. Но тя се прави много трудно, защото трябва да се правят правилните упражнения и да се храните здравословно. Раменете пък са много важни, за тренировките за горната част на тялото. Трябват ви здрави рамене, за да можете да правите гърди бицепс и трицепс по най-добрия начин.

Прочетете как да си направите ръцете огромни ТУК.


1. За първото упражнение трябва да застанете на 1-то си коляно, а другия крак е сгънат, подобно на напът. Вземете един дъмбел и го вдигайте. Движението е следното: първо сгъвате, подобно на упражнението за бицепс, а след това обтягате ръката на горе. Правете това упражнение 30 секунди.


2. Застанете на колене и направете същото упражнение по 30 секунди на ръка.


3. Застанете прави и направете същото движение с ръката. По 3 секунди на ръка.


4. Застанете прави и хванете дъмбела с дясната си ръка. След това клекнете и се изправете и след като се изправите направете същото движение с ръката от предишните упражнения. Продължителността отново е 30 секунди на ръка.


5. Застанете отново прави и се наведете напред, като държите дълбела. След това се изправете и направете познатото упражнение с ръката. Отново по 30 секунди на ръка.


6. За следващото упражнение ще трябв да правите напът да си връщате крака назад и после да направите отново упражнението с дъмбела. Отново по 30 секунди.


7. След това застанете на 1 крак като балансирате и се наведете напред с дъмбела. След това се изправете и направете отново упражнението, при което вдигате дъмбела.


8. За последното упражнение трябва да седнете и да направите отново движението с ръцете, при което вдигате дъмбела.


Ако искате да изглеждате като Брад Пит, прочетете за неговите тренировки ТУК.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април