Как да отслабнем за 1 месец

Как да отслабнем за 1 месец

Най-важното

Може лятото да е отминало, но това не означава, че не трябва да се поддържаме във форма. Ето няколко съвета, които ще помогнат да отслабнем с 2-3 килограма за 1 месец без да променяме драстично начина си на живот. Тези стъпки са прости, но в комбинация ще ви помогнат да отслабнете.

Намалете мазното месо. Намалете месото до 1 път на 2 дена и месото трябва да е нискомаслено - пилешки гърди, пуешко и друго месо, в което няма много тлъстини. Можете да заместите месото успешно с риба - тя е по-малко калорична и ви помага да си набавите необходимите хранителни вещества.

Заменете захарта с плодове. Захарта е един от основните причинители на затлъстяването. Поради тази причина премахнете всички сладкиши, торти, понички и други сладки изкушения. Заместете ги с плодове. По този начин ще приемате захарта по натурален начин, а тя ви е необходима.

Спрете алкохола. Той е високо калоричен и ще наруши вашия режим. Допустимо е 2-3 пъти в месеца малко вино, защото то има функциите да забързва метаболизма, но само толкова. Това е една от най-важните стъпки за бързото отслабване.

Спете по-добре. Когато спите малко, вашият метаболизъм е по-бавен, а това ви кара да напълнявате. С добрия сън, вие ще забързате метаболизма си и ще имате повече енергия да тренирате и да се храните правилно. Защото ако нямате енергия и ви се спи, вие ще си купите нещо готово за хранене, а не да си сготвите.

Гответе си сами. По този начин ще знаете какви вещества приемате и ще знаете, че действителност това, с което се храните е здравословно. Така вие ще изберете продуктите и ще знаете, че те са най-доброто.

Яжте разнообразна храна. Не яжте всеки ден едно и също, защото по този начин организма ви ще се пренасити на едни вещества, а ще има дефицит на други. Ако се храните разнообразно, вие ще приемате повече хранителни вещества.

Тренировка. На последно място, но не по важност, са тренировките. Няма как да отслабнете без да тренирате. Направете тренировката си да се забавлявате, защото по този начин ще се представите по-добре и ще имате по-добра мотивация.

Тези съвети няма да ви помогнат да се промените коренно, но може да поставят началото на това да започнете да се борите да се върнете във форма.

 

Вижте още: Да подобрим тренировката си.

Вижте още: Тренировка за здраво сърце.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април