Обяд в картинки за децата

Малките неща, от които има смисъл
Обяд в картинки за децата

Ако някой приятел ми се похвали, че всеки ден храни децата си със сандвичи, едва ли ще заслужи челно място в личната ми класация за най-грижовен баща. Но нека приемем, че този мой приятел е супер зает графичен дизайнер, който живее в САЩ и не влага тази мисъл в посока на здравословното хранене, която е характерна за някои от нас.

В случая по-важно е друго: Дейвид Ла Ферейре (който не ми е никакъв приятел) предпочита двамата му синове да обядват сандвичи, които са приготвени вкъщи, отколкото да ги остави на произвола на училищната кухня. Една майска сутрин през 2008 година, той решава да разнообрази хлапетата поне малко, като нарисува по една забавна картинка на пликчетата, в които опакова обяда им. 

Оттогава са минали близо пет години, но почти няма ден, в който Дейвид да не е подарил този жест на синовете си. В това можете да се уверите съвсем сами, като посетите страницата му във Flickr, където той публикува всяко свое творение. Това вече не са просто сандвичи :)892592Flickr/David Laferriere892593Flickr/David Laferriere892602Flickr/David Laferriere

Фен-страницата ни се намира на адрес https://www.facebook.com/FitWell.bg. Хвърлете й един поглед и преценете дали пък да не я лайкнете :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май