Един хамбургер за 666 долара, моля!

Douche Burger е за истински гъзари
Един хамбургер за 666 долара, моля!

Няма майтап, из Ню Йорк обикаля камион, от който можете да си купите хамбургер за 666 долара! Както вече съм споделял с вас, мнението ми за такива изцепки е доста нецензурно, но в случая правя изключение поради една крайно проста причина.

Douche Burger (в приблизителен превод "бургер за задници") е своеобразен среден пръст към всички ужасни сноби на този свят, които биха яли каквото и да било, просто защото е скъпо. Въпросното фискално бедствие съдържа (внимание!) черен хайвер, трюфели, месо от омар, фоа гра (черен дроб от гъски, хранени по специален начин), отлежало сирене грюер, разтопено на пара от шампанско и бургер от кобе телешко месо, увит в станиол от истинско злато. В състава на соса пък влиза най-скъпото кафе копи лувак, преминало през храносмилателната система на азиатската палмова циветка. За питката ви стига да знаете, че е дамгосана с пентаграма.

666 Burger

Производителите от 666 Burger споделят, че имат навика да увиват хамбургера в три 100-доларови банкноти, така че накрая на яденето всеки задник да разполага с малко мазни парички, с които да си купи нещо лъскавко. Те не отричат, че вкусът на изделието им е отвратителен, но пък гарантират, че изяждането му би накарало всеки да се почувства като скапан богаташ.

666 Burger

Съгласете се, че идеята е жестока. Вече съжалявам, че не живея в Ню Йорк и не мога да намеря въпросния камион и да причакам с бухалка всеки, който ще го посети, за да похарчи 666 долара за специалитета му.

666 Burger

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май