Антиоксидантният шейк на Алесандра Амброзио

Освежете се с тази плодова напитка
Антиоксидантният шейк на Алесандра Амброзио

Често ви споделяме тайните за красота и хубаво тяло на супермоделите, защото знаем, че не бихте имали нищо против, ако се сдобиете с форми като техните. И тъй като лятото е най-подходящият сезон за разтоварващ режим, решихме да ви дадем едно предложение за лесна и вкусна напитка за горещите летни дни. 

Взехме рецептата назаем от бразилската красавица Алесандра Амброзио, която има всички основания да се гордее с тялото си. Тя е един от символите на модната марка "Виктория Сикрет" и на всяко ревю на бранда показва защо е един от най-скъпоплатените модели в света.

962103www.facebook.com

Само няколко месеца след раждането на второто си дете, Алесандра отново изглежда изумително, а преди броени дни тя сподели на своята фейсбук страница рецепта за бърз и полезен шейк, който освен всичко друго, е и много подходящ за лятото.

Забъркайте си го ето така: 

Сложете по една шепа ягоди, къпини и боровинки в блендер. Добавете малко вода (или прясно мляко, ако предпочитате). Разбийте тези съставки до получаване на еднородна смес. Ако имате, можете да декорирате с листа от мента. Това е! 

962104www.facebook.com

За още от здравословния свят на красивите и известните: https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април