Азотен бустер и креатин – едни от най-добрите добавки за трениращи

Азотен бустер и креатин – едни от най-добрите добавки за трениращи

Азотните бустери са високоефективни добавки, които насърчават растежа и увеличаването на клетката, както и покачването на азотния оксид. Приемат се от активни хора, които залагат на силовите тренировки и искат да постигнат по-добри резултати.

Как действат тези хранителни добавки?

Азотните бустери засягат главно работата и външния вид на нашите мускули. Основната им задача е да увеличат количеството кръв, която постъпва в мускулите, което ги прави да изглеждат по-големи. Освен това, повечето кръв в мускулите води повече хранителни вещества за тях и по този начин ставаме по-енергични и силни. Приемът на оригинален азотен бустер от Спортен склад бг ще подпомагне имунната система, като я предпазва от вируси и бактерии. Също така се повишава оксигенацията на организма, което значително влияе на по-доброто благосъстояние, дава ни повече енергия и по-голяма издръжливост.

Много спортисти и трениращи искат да осигурят на мускулите си необходимите хранителни вещества, кислород, аминокиселини и креатин именно чрез прием на азотен бустер. Това от своя страна води до повишена мускулна маса, сила и издръжливост.

На пазара се предлага широка гама от азотни бустери на различни производители и под различни форми - капсули, прахообразни и течности. Всеки може да избере за себе си най-добрите продукти, според своите нужди, очаквания и изисквания.

Когато желаете да приемате хранителни добавки, винаги се консултирайте със специалисти! Избирайте само сигурни и доказали се марки, защото фалшивите суплементи могат да бъдат много опасни.

Когато говорим за хранителни добавки няма как да не споменем и креатина. Това е не само безопасна, но и една от най-популярните и ефективни добавки в света за изграждане на мускули и сила.

Кои са основните ползи от приема на креатин?

  • Помага на мускулните клетки да произвеждат повече енергия

Креатиновите добавки увеличават запасите на фосфокреатин в мускулите. Той от своя страна подпомага образуването на аденозин трифосфат- основната молекула, която клетките Ви използват за енергия и всички основни жизнени функции. Приемането на качествен креатин осигурява допълнителна енергия, което подобрява издръжливостта Ви по време на високоинтензивни тренировки.

  • Ускорява растежа на мускулите

Креатинът е най-ефективната добавка в света за изграждане на мускулна маса. Резултатите са видими само след няколко дни- увеличава телесно тегло и мускулния размер.

  • Креатинът увеличава костната минерална плътност

Никога не е рано да започнете да мислите за здравето на костите си. Вече години наред силовите тренировки се препоръчват като средство за повишаване на костната минерална плътност и предотвратяване на остеопороза. Ако не приемате достатъчно креатин, костите може да не достигнат пълния си потенциал.

  • Креатинът подобрява мозъчната ефективност

Приемът на креатин не само ще увеличи Вашата издръжливост, но и ще подхрани мозъка ви! Доказано е, че хранителната добавка има мощни ефекти върху повишаване и поддържане на когнитивната функция!

 

 

ключови думи:
азотен бустер креатин

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април