Фитнес съвети от супер двойки: Ана Пакуин и Стефан Мойер

Горещи, естествено!
Фитнес съвети от супер двойки: Ана Пакуин и Стефан Мойер

След като преди време ви запознахме с тренировъчната програма на един от най-симпатичните вапмпири на планетата - Келан Луц (Емет Кълан в "Здрач"), ще ви помолим още малко да останете с нас на вампирска вълна. На истинска, при това. Вижте с кого:

 

 

FitWell кръвопийци


Да твърдим, че Ана Пакиун и Стефан Мойер генерират солидна доза публично внимание през последните няколко години, ще звучи твърде нескромно.

Ако не сте разполагали с достатъчно свободно време да ги гледате почти разсъблечени в хитовия сериал "Истинска кръв" (True Blood), все още може да им се порадвате на корицата на сп. Rolling Stone, където за разнообразие даже са чисто голи.

Разбира се, Ана и Стефан имат добра причина да показват телата си (най-често преплетени в кървава прегръдка). И двамата са приели твърде насериозно здравословния начин на живот и с постоянство и хъс се поддържат в завидно добра физическа форма.

Обаче докато Мойер остава мълчалив като гроб по въпроса за методите, с които оформя секси фигура, Пакуин не се колебае да споделя своите малки фитнес тайни. Преди всичко русокоската с най-чаровното разстояние между зъбите стои далеч от бързата храна и не се поддава на нездравословни изкушения. В същото време в менюто й винаги присъства балансирано съдържание на плодове и зеленчуци.

Но най-важното: Ана залага на упражнения, които може да изпълнява навсякъде, без да зависи от наличието на фитнес салон в хотела, в който е отседнала.

Ето две от любимите й движения, които без притеснения изпълнява в хотелската си стая или в парка. Разбира се, преди това загрява за 5 минути с тичане на място.

Скачане на въже: Ако сте начинаещ, започнете като скачате максимално много пъти. Добре би било да разполагате с по-тежко въже, за да увеличите по този начин натоварването и да постигнете по-добри резултати.

Подскоци с широко отворени ръце и крака: Припомнете си ги от училище. В началото започнете по-бавно, после засилете темпото.

Е, оставете Ана и Стефан да се забавляват, докато тренират, а междувременно се отдайте на собствената си сесия. Надяваме се - без елемента на вампирясването, разбира се.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май