Фитнес съвети от звездни двойки: Джош&Фърги

Как тренират любимците на славата?
Фитнес съвети от звездни двойки: Джош&Фърги

Продължаваме упорито да се интересуваме от фитнес тайните на звездните двойки. Защо си го позволяваме ли? Най-общо казано: защото сме убедени, че може да почерпите доста добри идеи от тях. Така че ако сте в подходящо настроение, хвърлете един поглед и към споделената сесия на още един чифт холивудски познайници.

Джош Дюамел и Фърги

Стейси Анн Фъргюсън, по-известна като Фърги, се поддържа с хъс и желание в супер форма, но едновременно с това съвестно се грижи и за фигурата на любимия си мъж Джош Дюамел.

Фърги не пропуска добра възможност да организира джогинг за двама в парка, като с Джош редовно могат да бъдат забелязани да правят лицеви опори на открито.

Но докато той е абсолютно готов да стане баща, тя все още не желае да "разваля" хубавото си тяло с евентуална бременност.

"Фърги е безкрайно дисциплинирана", казва личният й треньор Наташа Куфа за нея. Наташа подлага изпълнителката на доста интензивна тренировъчна програма, с която обаче ще ви запознаем в следващ материал.

По-важното в случая е, че Фърги и Дюамел успяват да намерят време един за друг и за телата си, като през цялото време се забавляват максимално. Двамата обичат да опитват нови дейности, като риболов, караоке и курсове по изобразително изкуство.

"Стараем се да стоим далече от светлините на прожекторите за възможно най-дълъг период от време", сподели наскоро актьорът в интервю.

Какво да вземете от тях? От тази двойка може да откраднете доста ценни идеи. Научете от нея, че трябва да се грижите за здравето и добрата фигура на своята половинка. Мотивирайте последната с личния си пример и дисциплина.

Разбира се, не всичко в живота е купон, а в спорта – още по-малко, но трябва да намирате удоволствие в нещата, които правите. За това опитвайте различни дейности и задължително разнообразявайте тренировъчната си програма.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май