Фитнес съвети от звездни двойки – Гуен&Гевин

Как тренира и това звездно "семейство"
Фитнес съвети от звездни двойки – Гуен&Гевин

Ако днес сте на "хард рок" вълна по отношение на тренировъчната си програма, сигурно не бихте имали нищо против да се запознаете със споделената фитнес сесия на още една звездна двойка.

Що се отнася до музика и спорт, тези двамата тук почти винаги са на едно и също мнение...

Гуен Стефани и Гевин Росдейл

Редовната физическата активност помага на провокативната поп изпълнителка и нейния съпруг, фронтмен на британската рок-група "Bush", да подготвят телата си за продължителни турнета и изморителни пътувания.

Гуен и Гевин могат да бъдат забелязани често да напускат залата след редовната си тренировка с тежести.

Точно така: не очаквайте от Стефани да застава на челна стойка зад сцената: "Никак не си падам по йога, нито по пилатес. Просто не са за мен, нямам нужното търпение, за да ги практикувам", призна тя пред сп. "Elle".

Подобно на любимия съм мъж, тя обича да се боксира и често вдига тежести. В същото време певицата избягва бързата храна и в менюто си предпочита комбинация от зеленчуци, плодове, соево мляко и фъстъци.

Какво да вземете от тях? Не пропускайте редовните тренировки с тежести. Последните са толкова полезни за мъже, колкото и за жени. Предпазват ви от загуба на мускулна маса и костна плътност, с което понижават риска от остеопороза. Добрата новина е, че мускулите ви помагат да горите повече калории дори когато спите.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май