Тренировката на: Том Круз

Мисията "отлична форма" се оказа абсолютно възможна
Тренировката на: Том Круз

В края на тази седмица "Мисията невъзможна" се връща на голям екран, при това с блестящата си звезда Том Круз в главната роля. И ако очаквате четвъртата част, наречена "Режим фантом" да бъде бледо продължение на оригинала отпреди 15 години, грешите. Дори и за нефеновете на холивудския ветеран, който през юли навърши 49 години, филмът ще бъде първокласно екшън забавление, гарантираме.

Господин Круз показа още по време на снимките, че сам прави голяма част от каскадите си, което не е за подценяване. Освен това демонстрира отлична форма в лентата в няколкото си разсъблечени сцени и това е похвално.

justjared

За съжаление, генерални подробности около тренировката на актьора няма, но си личи, че програмата му е била сериозна.

Според публикации в американски медии, участието на Том в (най-вероятно) последната част на поредицата изобщо не било сигурно в началото. След провала на последния му проект - "Истинска измама" (Knight and Day, с Камерън Диаз), никак не било сигурно, че той отново ще бъде поканен за ролята на агент Итън Хънт. След като това обаче беше обявено официално, звездата влезе в сериозен тренировъчен режим.

justjared

Запознати твърдят, че Круз започнал да прави 3-часови сесии по 4-5 пъти седмично. След първоначалния адаптивен период, тренировките станали ежедневни. Още преди няколко години звездата сподели, че добрият му приятел Дейвид Бекъм много му е помогнал със съвети относно кардио програмата му. По този повод той и до днес следва интервална схема в тази част от тренировката си. За упражненията с тежести пък има персонален треньор, с когото са екип от години.

За "Мисията невъзможна: Режим фантом" съпругът на Кейти Холмс си поставил за цел да се подмлади с поне 10 години. Е, визуално това не му се е получило съвсем, но физически резултатите са налице. Да не забравяме, че актьорът виси от върха на луксозния хотел Бурдж Халифа в Дубай, като изпълнява сам дори тази сцена.

justjared

Премиерата на филма у нас е този петък, 16-ти декември, а ние се надяваме скоро да имаме и съвсем точни детайли от тренировъчната схема на Том Круз. Ще ни бъде интересно :)

Между другото, самият сървайвър Беър Грилс заяви, че иска да направи епизод от новата си поредица за оцеляване в сурови природни условия с участието на холивудкста звезда. А това си е сериозно признание, според нас.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 13.12.2011 | 11:59
    Телосложение на квартален алкохолик.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май