Тренировката на: Кейт Бекинсейл

Или как една вампирка може да бъде супер секси
Тренировката на: Кейт Бекинсейл

Кейт Бекинсейл отново е във вихъра си като секси вампир в "Подземен свят: Пробуждане", където раздава правосъдие в ролята си на истинска екшън героиня. И, да, чаровната англичанка е на 38 години, но смеем да твърдим, че никак не й личат.

Кейт изглежда зашеметяващо както в прилепналия си кожен костюм на големия екран, така и на червения килим, а и в ежедневието си. Неслучайно синеоката актриса е обявявана от списание Esquire за най-сексапилната жива жена на света. А тайната й за супер форма се нарича... Рамона Браганза.

Александра ФилмсТренировката

Бекинсейл е сред най-популярните клиенти на звездната фитнес треньорка Браганза. Последната, в качеството си на бивша професионална гимнастичка, умее да поддържа ред и дисциплина по време на физическата подготовка, за което сама казва, че е "от огромно значение, когато се грижиш за най-разглезените популярни личности в Холивуд".

Разбира се, инструкторката има индивидуален подход към всеки, с когото работи, включително и към британската актриса.

За последната си роля Кейт настоява да има максимално балансирано тяло: едновременно атлетично, но не твърде мускулесто, и женствено. От предишната си работа с нея Рамона знае, че клиентката й обича движения, вдъхновени от йога, но с по-висока интензивност. Така изработването на програма преди снимките на "Подземен свят: Пробуждане" не било никак трудно.

Браганза отново приложила обичайния си тренировъчен метод "321" – 3 кардио сесии (около 30 минути всяка), 2 кръга от по три серии от различни упражнения с тежести и една кратка сесия стабилизиращи упражнения за горната част на тялото (корем, кръст, гърди, гръб). Движенията с тежести Бекинсейл изпълнява максимално интензивно, с много кратки почивки между отделните серии.

Допълнително актрисата прави тренировки по бойни изкуства и бокс, за да развие уменията си за водене на ръкопашни схватки пред камера. Така, накрая, й остава само един свободен от физически занимания ден.

Наскоро Кейт сподели, че се старае да поддържа тренировъчния си режим и след края на снимките, като му посвещава време 4 пъти седмично. Звездата споделя, че не е типичен атлет и не си пада по експлозивни движения и подскоци. Обаче с времето осъзнава, че спортуването е от изключителна важност не само за кариерата й в Холивуд, но и за здравето й изобщо.

Старае се да разнообразява програмата си, за да не губи мотивацията си. Освен това често спортува на открито, избягвайки рутината в залата.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 30.01.2012 | 09:58
    Keйт я обичам още от Serendipity. Британките са като цяло грозни крави, но като имат красавица, то тя наистина е красавица :) А и щом Рамона Браганза я е хванала, няма как да е е мега секси тяло :)

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април