Тренировката на: Джесика Алба

Тя мрази фитнеса, но няма голям избор: тренира и изглежда страхотно
Тренировката на: Джесика Алба

Отдавна Джесика Алба е синоним на ослепителна красота и това вероятно до голяма степен се дължи на микса между датските и френско-канадските корени на майка й и мексиканския произход на баща й :)

И въпреки че не може да се похвали със стойностни изяви на големия екран, интересът към нея не спира. А светкавичното й отслабване след раждането на втората й дъщеря предизвика смесени, но бурни реакции: само за около 4 месеца Джесика изглеждаше както преди бременността си.

Вече споменахме някои неща около диетата й, но няма да подминем и...

Тренировката

Алба не пропуска удобен момент да сподели, че мрази сесиите в зала. "Преобличането и цялата подготовка са ужасно досадни, но самата тренировка е дори още по-неприятна! Много трудно се мотивирам. А във фитнеса имам поне няколко неща, с които се разсейвам: телевизор, музикален плейър, списания, приятели, с които тренирам...", обяснява звездата.

justjared

За ролята си във "Фантастичната четворка" Джесика трябваше да се подготви много сериозно физически и работеше с известната персонална треньорка Рамона Браганза. Актрисата подчертава, че Рамона е била много търпелива с нея и я карала да прави неща, които друг едва ли би успял да й наложи.

За това Алба продължи да работи с нея и след края на първата си бременност, следвайки популярната тренировъчна схема на Браганза 3-2-1.

justjaredВ края на втората си бременност звездата заяви, че ще започне да тренира веднага, щом това й е възможно, за да си възвърне предишната форма.

Сподели в интервю, че е започнала с 60-минутни сесии всеки ден, комбинирайки упражнения с леки тежести и кардио. Впоследствие обаче стига до 3-часови тренировки 5 пъти седмично.

Джесика продължава да прави базовите движения, препоръчвани силно от Браганза: клекове и напади, подскоци, лицеви опори, планкове и т.н. Но сегашният й треньор добавя и бърпита в програмата. " Първо трябва да клекнеш до долу, след това да направиш лицева опора и накрая да поскочиш нагоре и да плеснеш с ръце над главата си. И това е едно повторение, разбирате ли?", оплаква се звездата.

Резултатът обаче е впечатляващ, няма спор.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май