Танцът на пудовките

Едно чудно видео, разкриващо магията на все по-популярния у нас фитнес атрибут
Танцът на пудовките

Ако искате да ни изненадате приятно, подарете ни пудовка :) Ще ви обичаме много! Никога не сме крили, че нестандартната тежест е сред любимите ни приспособления за трениране и бихме дали всичко да имаме повече от нея в домашния си фитнес.

Нещо повече, харесваме всеки, който с постоянство и с желание я въвлича в тренирането. В тази връзка, адски държим да ви покажем чудесното изпълнение с пудовки на американския треньор Камерън Макгар. Трудно е да се опише с думи, трябва да се види – зяпайте:

Както виждате, мъжагата в клипа се справя отлично с чифт 20-килограмови пудовки. Това не винаги е било така. Когато видял за първи път въпросния фитнес атрибут, Камерън си помислил, че това "нещо" ще му счупи предмишницата. Отнело му доста време да овладее и усъвършенства различните движения с "оловното топче", но нещата се получили.

Днес, мистър Макгар надъхва клиентите си да тренират с приспособлението колкото се може по- често и редовно. "И не се страхувайте да сграбчите по-тежките пудовки. Ако са прекалено леки, никога няма да можете да усвоите пълноценно движението. […] Разбира се, трябва да прогресирате интелигентно. Да сте сте сигурни, че изпълнявате всяко упражнение контролирано", казва още треньорът.

Нека ви попитаме и вас: харесват ли ви тези нестандартни тежести и ползвате ли ги в сесията? Отговаряйте ни тук или във фейсбук, ще се радваме да поговорим. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май