Събуди животинското в себе си

Нова американска фитнес програма приканва хората да разберат какво може тялото им
Събуди животинското в себе си

Ха! Днес започнах деня си с едно доста интересно видео :-)

А тъй като не съм егоистка, ще побързам да го споделя с вас.

Предупреждавам, че то ще се хареса най-вече на дамите.

Готови ли сте?

1-2-3...

Клипчето е дело на американския фитнес бранд Equinox. Целта на краткото филмче е чрез него да бъде представена една сравнително нова фитнес програма, наречена Animal Flow. Същата е измислена от професионалния инструктор Майкъл Фитч.

Системата комбинира куп различни спортни стилове: паркур, брейк танци, гимнастика, фрий рънър (от англ. free running: акробатика в градска среда) и дори – цирково изкуство. И включва разнообразени упражнения със собствено тегло. 

Идеята на програмата е да поощри практикуващите да опознаят биомеханиката на тялото си. И още: да подпомогне усвояването на различни движения, които носят усещане за пълна свобода и успешно позициониране в пространството.

Animal Flow обещава, че ще помогне на хората да бъдат по-бързи, по-гъвкави и по-хармонични, подобно на ... животните :) Да преоткрием в себе си неподозирани качества, приканва мистър Фитч. 

Програмата ще стартира като официален клас в клубовете на Equinox в Лос Анджелис и Вашингтон през януари 2013-та. А на този етап се предлага като индивидуален курс, при желание на клиента.

Не знам дали си заслужава човек да ѝ се посвети, но... Видеото, което я рекламира, е наистина добро :) И е хубав повод да си припомним един неоспорим факт: че на колкото повече неща учим тялото си, толкова по-добре за нас... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май