Начало! Фитнес понеделник

С предварителна, неделна настройка
Начало! Фитнес понеделник

Денят се познава от сутринта, а седмицата – от първия й ден. Така че, ако искате спортно начало, осигурете си го, като още в неделя се погрижите за няколко важни неща. Ето кои:

Екипировката в пералнята

Сигурни сме, че през работната седмица не ви остава особено много време за домакинска работа, нали? Е, точно поради тази причина ви съветваме още през уикенда да изперете любимите си, спортни принадлежности.

Убедени сме, че лесно може да им намерите достойни заместници, но със същата сила - и оправдание да пропуснете тренировката си.

За това нека фитнес облеклото ви винаги е готово. 

График по график

Вероятно често ви спохождат спонтанни желания за спорт? Е, не може винаги да разчитате на тях. Смятаме, че ще е по-разумно да планувате сесиите си, за да сте сигурни, че те ще получат реален шанс да се осъществят. Календарът е пред вас – възползвайте се от него :)

Музикално оформление

Известният американски експерт Джаки Уорнър твърди, че е добра идея да разнообразявате плейлиста, който ползвате в тренировката си. Е, направете го точно в неделя. Защото така ще си осигурите както свежа, музикална седмица, така и нов стимул в програмата.

В крайна сметка, ако тази неделя сте пропуснали да преминете през въпросната предварителна настройка, не пропускайте да го направите следващата.

И споделете: как все пак започна седмицата ви?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май