Летни фитнес приключения

Защото горещото време идва
Летни фитнес приключения

Най-важното

През лятото избягвайте най-горещите часове от деня за тренировки наоткрито. Едновременно с това, пийте повече течности, особено вода. Навсякъде с вас носете пълна с прозрачаната течност бутилка - не се знае кога ще имаете нужда от нея!

Не се подвеждайте по мокрещия дъжд навън - пролетта вероятно има разумна причина да позакъснее. Синоптиците обещаха, че тя все пак ще дойде... някога. Обаче, едва ли ще ни гостува дълго. Убедени сме, че докато я почувстваме, ще грейне слънчево лято.

От друга страна, неизбежното покачване на температурите не трябва да ви притеснява.

Лятото е също толкова "политически" удобен сезон за тренировки, колкото и всеки друг. Единственото, което ви остава да направите, е да се възползвате от него, нали?

По тази причина ви съветваме още сега да подготвите своя списък с горещи спортни дейности. И най-важното: когато настъпи подходящото време за реализацията им, да ги реализирате.

Оставяме ви да планирате сами летните си фитнес приключения, а междувременно нека ви споделим нашите парещи идеи за предстоящия сезон:

Непременно ще се запишем на курс по танци

Даже възнамеряваме да го направим съвсем скоро. Защото, убедили сме се, танците са отлично допълнение към всяка фитнес програма.

Обаче, този път едва ли ще се запишем на салса. Не ни разбирайте погрешно – обожаваме този страстен латиноамерикански танц и винаги го танцуваме с огромно удоволствие. Но това лято ще си позволим да вдигнем летвата. Не можем да забравим все пак, че ни предстоят незабравими плажни фиести, за които трябва да сме подготвени.

В този ред на мисли: ще пробваме зумба! Как направихме този окончателен избор, може да разберете сами, като прочетете този материал. Следва продължение обаче...

Ще се посветим на аквазанимания 

Първоначалният ни план включва подчертано мокро начало с водна аеробика в група. Мотивът: тя е наистина забавна и ефикасна.

Пробвайте 15 минути да подскачате и да клякате във вода. Май не е много лесно, нали? Всъщност основното преимущество на аквафитнеса е снизходителеността му към ставите. Що се отнася до свободното ни време на сушата, смятаме да го прекараме...

С раница на гърба!

Лятото е прекрасно време за планински преходи, нали? Когато в града е 300 градуса, планината обещава зелена прохлада и мирис на бор. Ние вече знаем къде ще пием чай с мед. Остава само да стигнем до там ;) Мислим, че с тези съвети ще се справим.

Е, това е нашата динамична лятна програма... за сега. Измислихте ли вече вашата? Ще се радваме, ако хвърлите насам две-три идеи :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май