Из фитнес тайните на една бъдеща принцеса

Как Кейт Мидълтън се поддържа в добра форма?
Из фитнес тайните на една бъдеща принцеса

Най-важното

Катрин Елизабет Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, Великобритания. Бъдещата принцеса е най-голямото от трите деца на Карол Елизабет и Майкъл Мидълтън. Майка й е стюардеса, а баща й авиодиспетчър и впоследствие - пилот.

Съдбата среща обикновеното момиче с принц Уилям, когато двамата учат в университета в Сент Андрюс, Файв, Шотландия. Градските легенди разказват, че между тях пламва дива любов.

Странно или не, силните чувства помежду им довеждат до временната им раздяла през 2007 година. Дълго време Кейт и Уилям са принудени от кралския двор и медиите да поддържат статуса си на "просто приятели".

Този удобен статус е разрушен през 2010 година, когато излиза официално съобщение, че мис Мидълтън и принцът на Уелс са се сгодили и че тяхната сватба ще състои през април 2011 г.

Очаква се стотици хиляди хора да наблюдават кралската сватба на живо, в Лондон, а над 2 милиарда по целия свят - чрез директно излъчване.

Остават броени часове до кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън! Утре, на 29 април, двамата най-накрая ще се венчаят и, надяваме се, с това да се приключат "мъките" на най-обсъжданата двойка на планетата.

Истината е, че ужасно ни омръзна всеки ден да се събуждаме и да заспиваме с годежния пръстен на Кейт или с новината за нейната прекрасна шапка с пауново перо.

Не се вълнуваме нито от булчинската рокля на принцесата, нито от традицията младоженците да се разделят по здрач с целувка, за да останат след това сами за една нощ и да преосмислят кралската си предопределеност.

В цялата тази приказна история ни интересува единствено начинът, по който мис Мидълтън се поддържа в добра форма.

Ако си спомняте как изглеждаше Кейт преди година-две, ще се сетите, че тогава тя бе значително по-пухкава от сега. Как постигна тя своята трансформация все пак?

Тренировката

Принцесата много добре знае, че всяка физическа активност помага на тялото й да изглежда елегантно и стегнато. За това списъкът с фитнес дейности е доста дълъг – пригответе си лист и химикал :)

През 2007 година Кейт се включва в състезание по гребане. Лодката е първият плавателен съд, управляван от жени, който преминава успешно през Ламанша. Добре оформените си ръце тя дължи именно на тренировките по гребане.

Също така, уверихме се, дори принцесите обичат да карат ролери. Придвижването на колелца е един от начините, по които мис Мидълтън поддържа секси стегнатите си крака. Разбира се, трудно може да я засечете да си кара спокойно ролери в парка :) 

Освен това тя е луд почитател на карането на ски. Сред британците се носи слух, че е много по-добра от Уилям в този спорт.

Обаче, той се справя по-успешно в играта на поло. Даже се опитва да й бъде треньор в това кралско предизвикателство. "Полото е трудно за мен, но се надявам да се усъвършенствам в играта", споделя скромно Кейт. "Уилям е чудесен учител и знам, че ще ми помогне да стана добър играч".

Като истински принц, той наистина подкрепя своята любима във всички нейни начинания. Не е случайно, че през 2008 година й подарява личен фитнес салон, за да не се притеснява, че папараците ще я снимат, докато спортува.

"Кейт тренира поне час на ден в залата, за да изглежда слаба и стегната", писа скоро Дейли Мейл. и допълва, че тя прави лицеви опори и коремни преси с Уилям и Хари.

Зад кадър: 

Ден преди сватбата си, принцесата цъфти от щастие и здраве. Папараците нямат достъп до залата й, но ходят навсякъде с нея на различни светски събития. Оказва се, че дори без грим, Кейт изглежда страхотно.

Ако питате нас, дори ако не се превърне в принцеса утре, това няма да се отрази на спортния й външен вид.

Само се надяваме тази приказка да не започва отначало. Едва ли ще понесем още една доза Кейт и Уилям...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май