Звезден фитнес пример: Кели Роуланд

Наистина гореща мадама
Звезден фитнес пример: Кели Роуланд

Така като сме тръгнали да ви показваме атлетични мадами, защо да не ви покажем още една, м? Е, избираме си днес това да е Кели Роуланд.

Изпълнителката, която в близкото минало бе част от бандата "Destiny's Child", днес може да се похвали с успешна самостоятелна кариера и няколко реализирани албума зад гърба си, последният от които е съвсем пресен, от тази година.

Но това не е всичко. Откакто се помним, Кели винаги е била пример за подражание във фитнес отношение. Тялото, което ни показва в клиповете си, е резултат от много труд и себеотдаденост.

Към настоящия момент звездната мацка тренира с известния фитнес инструктор Джанет Дженкис. Двете даже записаха преди броени дни DVD с кардио програма за стягане на коремната мускулатура. Дамите се харесват една друга, но това не означава, че се лигавят, когато са в залата. Напротив. Потят се здраво.

A напоследък наблягат най-вече върху движения за глутеусите, защото, както признава Роуланд: "Колкото повече остарявам, толкова по-силна става нуждата от това да тренирам за мускулите на дупето, тъй като в семейството ми всички сме с по-големи задни части. Онзи ден треньорката ми ме накара да правя толкова тежки клекове, че направо ми се искаше да я убия, но е факт: седалището ми е все по-стегнато и повдигнато. Упражненията наистина променят тялото", убедена е изпълнителката и няма никакво намерение да обръща гръб на сериозното физическо натоварване.

1040013Guliver/Getty Images

Относно храненето, за Кели не съществува такова нещо като "диета". Предпочита да го нарича хранителен режим, който в никакъв случай не трябва да е жестоко ограничаващ, а балансиран. Красавицата е намерила начин да се справя с изкушенията – просто ги заменя с техни по-здравословни алтернативи. Когато ѝ се преяде стек, например, мята на грила няколко гъби печурки и ги покрива с малко козе сирене отгоре. Любимите си бисквитки с фъстъчено масло пък заменя с половин супена лъжица бадемово масло или половин банан.

Харесва ни отношението ѝ към здравословното, а вие? Споделете ни своето мнение тук или във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май