Звезден фитнес пример: Дженифър Хъдсън

Жената-трансформърс = )
Звезден фитнес пример: Дженифър Хъдсън

Ах, това момиче! Изненада целия свят, след като успя да смъкне от талията си повече от 30 килограма. И по-важното: продължава да поддържа перфектното тегло и даже – да отслабва още.

Красивата актриса, певица, носителка на Оскар и какво ли още не, дълго време не пожела да разкрие тайната, която се крие зад успешната й трансформация. Можехме само да предполагаме пред какви предизвикателства я изправя изборът да бъде по-слаба.

Съвсем от скоро обаче сладураната започна все по-често, в различни интервюта, да разказва за извършения от нея прогрес.

Началото

Всичко започва, когато Джен е бременна със сина си Дейвид. Оказва се, че, заради наднорменото й тегло, никой не може да предположи, че тя чака дете. Това я разстройва страшно много. И скоро след раждането решава коренно да промени нещата. Ама наистина много скороооо.

Как?

Точно четири дни след като дава живот на малчугана си, мис Хъдсън стартира 30-минутна, всекидневна сесия с ходене:

"Това беше моята терапия, моят специален момент.

Да, вярно е. Не можех да изкачвам планински върхове или да правя по 100,000 лицеви опори... Но тези малки стъпки, които извършвах всеки ден, все пак ме доведоха там, където исках да стигна", споделя чаровницата.

Не след дълго решава да разнообрази програмата си и с други физически дейности. А днес този принцип е ръководещ в методите й за поддържане на секси фигура.

"Когато не ми се ходи на фитнес, посягам към други, по-забавни алтернативи. Обичам да съм на открито – да карам колело или да тичам. Понякога играя баскетбол и тенис".

А при липса на време...

... разчита на кардио тренировка, която включва 25 повторения на клек, 25 коремни преси, 25 повторения на, различни всеки път, движения за корем. След като ги изпълни, почива за минута и ги повтаря, но в обратен ред.

"Тази сесия отнема само 15 минути, но е наистина чудесна! Иначе подобен ефект постига и изкачването на много стълби.... Особено ако живееш на 26-тия етаж. Като мен", шегува се сладураната.

Що се отнася до хранителния й режим, днес Дженифър разчита на балансирано и разумно хранене. На което започва да се учи, след като става част от "Weight Watchers" - организация за хора, които искат да отслабнат или да поддържат фигурата си.

"Там научих, че здравословното хранене не е въпрос до мъчително лишение. А до определени навици, които зависят от индивидуалните особености на всеки човек...", твърди тя.

Към днешна дата, Дженифър Хъдсън изглежда наистина щастлива, влюбена в живота и доволна от себе си жена = )

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май