Звезден фитнес пример: Дженифър Лав Хюит

Страхотна, няма майтап ;)
Звезден фитнес пример: Дженифър Лав Хюит

Е, добре, де. Дженифър Лав Хюит не е кой знае каква актриса, но кои сме ние, че да критикуваме актьорския ѝ талант ;)

По-важното е друго: че през последно време мацката, която, освен всичко друго, е и певица, тренира яко и безспорно изглежда чудесно. Не е случайно, че през март актрисата ще се появи на корицата на списание "Shape", където ще покаже завидната си фигура.

Перфектното си телосложение Хюит дължи, разбира се, на редовни тренировки и по-специално – на тренировъчен режим, разработен от американската топ инструкторка Бизи Голд. Въпросната програма комбинира различни движения от йога, плиометрични упражнения, както и много танци.

Както се досещате обаче, Дженифър не винаги е била в отлична форма. През 2007-ма папараците разпространиха нейни снимки на плажа, по бански. На въпросните фотоси се виждаше добре, че актрисата доста е занемарила грижата за себе си.

806601Hollywood Tuna

Но Джен не позволи на критиките да засегнат самочувствието ѝ. В няколко интервюта тя се защити сама, напомняйки на всички, че е обикновен човек и, че не може да изглежда постоянно ослепително.

Все пак, запретна ръкави и започна по-съвестно да се отнася към здравето и външния си вид. Резултатите не закъсняха. През 2009-та се появи на корицата на списание "Shape", където ще грейне отново и през следващия месец.

Зад настоящата трансформация на Хюит обаче има и още една причина, доста лична. Миналата година почина майка ѝ Патриша, което, естествено, бе голяма драма в живота на чаровницата.

По съвет на приятелите си обаче, Дженифър започнала да тренира и впоследствие установила, че спортът е адски ефикасен начин да се справиш с трудните моменти в живота си. И да преодолееш голямата загуба.

Днес мадамата е на 34 години и смята себе си за успешна жена. Има куп фенове, които окуражават решението ѝ да живее здравословно и активно. Признава, че именно почитателите ѝ са причината да продължава в същия дух.

Към настоящия момент, красавицата се изявява в телевизионната драма "The Client List", където, ако питате нас, се справя изключително добре :)

Браво, Джен! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май