Звезден фитнес пример: Гуен Стефани

Не се уморява да изглежда добре
Звезден фитнес пример: Гуен Стефани

Само преди броени часове Гуен Стефани отпразнува 44-годишния си рожден ден. И въпреки че е майка на две деца и чака трето, изпълнителката изглежда в изключително добра форма. Как успява да поддържа фигурата си ли? По най-близкия до ума начин: с тренировки и с правилно хранене, съобразено с нуждите на организма ѝ.

И преди сме споменавали, че Гуен не е от звездите, които си падат по йога и по пилтес, а предпочита "мъжките" упражнения – сесиите с тежести и бокса. Признава, че неведнъж е подлагала тялото си на какви ли не физкултурни мъчения, но е разбрала, че само така човек може да се радва на някакви дълготрайни резултати. Разбира се, танците и редовното раздаване на сцената също ѝ помагат да се чувства добре в кожата си.

Нещо повече, блондинката държи много на това цялото ѝ семейство да води здравословен начин на живот. Членовете на звездната задруга спортуват активно, а всички са маниаци на ските, които практикуват при всяка добра възможност.

1062770Guliver/Getty Images

Стефани е особено стриктна и по отношение на храненето – понеже като малка е имала проблеми с теглото заради консумацията на нездравословни продукти, сега винаги има едно наум, когато подготвя менюто вкъщи. Набляга на био храните и заедно с двете си дечица и мъжа си често посещават различни ферми, за да си търсят качествени и проверени храни.

Браво, Гуен, продължавай в същия дух!

Ако имате нужда от още доза звездно вдъхновение, станете ни приятелчета във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май