Fit-Wet за вашето ново тяло

Колко мъка има по този свят, Господи...
Fit-Wet за вашето ново тяло

Хора, молете се с мен това, което ще видите, да не е истина или поне да не достигне до свидната ни татковина, защото в противен случай с нас е свършено. Вазелинът в офиса свърши, затова ще карам направо. Представям ви Fit-Wet – фитнес уредът, който ще революционализира индустрията, а барабар с нея прекрасните ви души и недотам прекрасните ви тела.

Не съм сигурен що за извратена личност трябва да си, за да ти щукне да натикаш велоергометър в джакузи, но точно това се е случило, преди да се пръкне въпросното озадачаващо с формите и функциите си пособие. Зле скалъпената му видеореклама ни запознава с една алтернативна теория за неговото възникване, която включва долитането му от широкия черен космос и забиването му в центъра на Манхатън. Там, вместо да предизвика холивудски апокалипсис, генерира калифорнийска лъскавина под формата на мега-луксозен и заслужаващ вниманието и кинтите ви фитнес център. Как се развиват нещата оттам-нататък не смея да ви разкажа, но вие така или иначе сами ще разберете, ако се престрашите да изгледате клипа на собствена отговорност.

По-важното е, че палавото хибридче със сигурност може и ще извърши за неугледната ви физика следните чудеса:

  • Ще подобри гъвкавостта на ставите ви

  • Ще презареди костите ви с калций и ще намали риска от остеопороза

  • Ще ви избави от задържаната вода

  • Ще намали сърдечния ритъм, като едновременно с това ще активира кръвообращението ви (което е пасивна гад, знаете си го)

  • И целулита ще намали, барабар с мазнините, защото гори до 800 калории на час!

  • Ще подобри мускулния баланс, ангажирайки всички основни мускулни групи (вярвайте ми, от въртене на педали всички ризи в гардероба са ми отеснели)

  • Ще ви оформи и тонизира

Само не разбрах откъде излиза мусаката, но със сигурност е предвидена и подобна функционалност. Заклевам се, седалищата на фирми, пробутващи подобни твърдения, трябва да бъдат бомбардирани с напалм и сярна киселина.

Най-готиното от всичко е, че тъпнята се изпразва след всяка употреба, досущ като тоалетно казанче, което гарантира максимална хигиена. Не, обърках се. Най-готиното е, че педалестото джакузи е предвидено да се предлага в едноименна верига от фитнес центрове. Създателите му го виждат като много сериозна епидемия, която ще обхване целия свят. Аз го виждам като поредното кафяво петно на гащите на фитнес индустрията. Молете се с мен...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 23.09.2012 | 02:19
    Съгласна съм, че е голяма глупост, но поне рекламата е забавна :D

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май