Един зелен хотел

Ще се появи в Австрия
Един зелен хотел

Приказка! В това ще се превърне този хотел, след като проектът по построяването му стартира съвсем скоро, а именно - в началото на тази есен.

Зад реализацията му стои иновативната идея на небезизвестния архитектурен бранд Bauraum, който е добре известен с концепцията си за постройки, кокетно качени на дървета. Няколко от най-готините им къщички в клоните може да разгледате тук.

Що се отнася до тази модерна конструкция, тя трябва да се появи в австрийския град Schrems, който открай време се смята за място с особена енергия.

Много щастливи случайности превръщат въпросната локация в наистина подходящо място за осъществяване на туристически проект.

Земята е заобиколена от дива природа, но в същото време се намира в прилична близост до пръснатите в града туристически забележителности. Няколко от тях са красиво езеро и модерен, подводен парк.

Причудливи скали, овални камъни и растителност превръщат Schrems в перфектен тих кът с невероятна аура. А съвсем скоро дизайнерите от Bauraum ще позволят на много хора да се потопят в него изцяло, като построят малък оазис за почивка и релакс точно в сърцето му.

Всъщност, комплексът умишлено ще бъде разделен на няколко зони и в него, по съвсем естествен и природосъобразен начин, дизайнерите обещават да поставят акцент върху трите основни природни елемента – въздух, вода и земя.

Стаите за гости ще представляват високи, ъгловати (наподобяващи скала), самостоятелни постройки, разположени между естествена каменна стена и желязна подпора. А вътрешният интериор ще бъде изцяло реализиран от дървен материал.

Рецепцията ще се намира в отделна сграда, където ще има още и ресторант с широка веранда. Оттам посетителите ще могат да се наслаждават на убийствени залези+изгреви над красивото езеро.

baumraum

Естествено, Bauraum са предвидили да има и две симпатични къщички на дървета, които ще предлагат допълнителна екзотика за гостите. А 15-метрова кула с още три места за почивка ще извисява снага, редом с високите борови ели.

baumraum

Черешката на тортата е сауна, която ще се намира съвсем на ръба на езерото, а от прозорците й гледката отново е трудна за описване :)

baumraum

Е, как да не им завиждаме на австрийците!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май