Да похапнеш в полите на водопад

Потопете се във филипинския ресторант The Waterfalls
Да похапнеш в полите на водопад

Щом може да се сервира храна на върха на вулкан, би трябвало да има опция за ядене и в подножието на водопад, нали така? Тук обаче не говорим за някакво си смотано място, където ще можете да се наслаждавате на плискането от безопасно разстояние. Става дума за ресторант, в който масата, столът, краката ви, а ако сте достатъчно невнимателни, и порцията ви, ще бъдат накиснати в падаща вода.

Oddity Central

Заведението носи недвусмисленото име The Waterfalls и се намира в китния курорт Villa Escudero насред филипинската провинция Куезон. Неговите посетители могат да се насладят на традиционни блюда от островната република, като за целта трябва единствено да събуят обувките си. Всъщност, не трябва, но е препоръчително, ако държат да се приберат със сухи крака.

Oddity Central

Както можете да видите, водопадът Лабасин съвсем не може да се сравнява по грандиозност с Ниагара, което си има и своите добре страни. Все пак едва ли има много хора, които биха желали да се удавят още преди да им е сервирано предястието.

Oddity Central

Местенцето определено отива на челно място във Fit&Well списъка със съкровени желания. И докато чакаме някой да се сети да ни замъкне до Филипините, възнамеряваме да залъжем глада за подобни емоции със сандвичи под душа.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април