Смъртта мирише на кафе

Или това кафе мирише на смърт :)
Смъртта мирише на кафе

Време е и ние да разкрием своите мръсни тайни. Красимира много обича да послъгва. Ето, тази сутрин например ви изменти за пореден път с това, че можете да се събудите с помощта на шейк, в който няма нищо друго, освен плодове, малко зеленина и чисто гола вода. Кажете ми къде дават така и аз тутакси ще се озова там и няма да ме видите повече.

Вижте, кафето е друга работа. То не само, че събужда, но може да ви попречи да мигнете. А ако е достатъчно силно, направо ще ви приспи. Завинаги.

Така твърдят едни хора, които се тупат в гърдите, че са изобретили най-силното кафе в света. Кръстили са го Death Wish. Нещо, което артистично можем да преведем като "Жажда за смърт". За него те настояват, че съдържа 200% повече кофеин от стандартното кафе, което можете да намерите в заведение, каквото и да значи това. Блендът остава тайна и единственото, което знаем, е, че става дума за биологично отгледано, феър трейд, тъмно печено зърно. Предполагаме, че щом става дума за такова възбудително действие, няма как в цялата работа да не е замесена и кака ви Робуста. Или чичо ви Кокаин. Не, първото сякаш е по-вероятно.852335Death Wish Coffee

Създателите на Death Wish го наричат "екстремно кафе, което не е за слабаци". Чувствайте се предупредени и тичайте към фейсбук страницата ни, за да заякнете.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май