В джобчето ми дрънкат семки, без бонбонки

Какво щастие!
В джобчето ми дрънкат семки, без бонбонки
inm

Не се мислете за прецакани, ей... Всъщност, изобщо не се нуждаете от бонбони, когато си имате тези три суперсемена на разположение:

Тиквено семе

Чопли се малко трудно, но усилията си заслужават, няма две мнения по този въпрос. Защото е толкова вкусно и засищащо, че няма накъде повече. Освен това е пълно с полезни нутриенти – споменахме ги в ей този материал. Единственият му недостатък е, че е доста калорично, така че внимавайте с консумацията му.

Слънчогледово семе

Освен, че е богато на един куп хранителни съставки, люпенето му е един вид антистрес терапия. Нали? Ето, и вие се съгласявате с това твърдение. Отново обаче е важно да не прекалявате с похапването, защото и тук калориите не са малко.

Чиа

Въпреки че не са вълшебни, семената от чиа съвсем не са лишени от хранителни достойнства. Върнете се малко назад, тук, за да си припомните добрите причини да ги включите в менюто си, разбира се – не на всяка цена.

 

Е, толкова за семките :) Ако искате да продължим темата, моля заповядайте във фен-страницата ни във фейсбук, където можем дискутираме какви ли не въпроси още.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май