8 храни за плосък корем

8 храни за плосък корем

Най-важното

Коремната преса е един от най-трудните мускули за трениране. За него не е нужно да правите само перфектните упражнения, но трябва да се храните правилно и да спазвате режим. Може да тренирате с месеци за преса и да не постигнете нищо. Това може да е така, защото след тренировка пийвате бира или хапвате нещо мазно. Ето 10-те най-добри храни за плоско коремче.

Йогурт. Той е богат на протеини и е идеалното хапване по всяко време на деня. Също така йогуртът ще ви помогне да махнете коремчето. Протеините в йогуртът ще ви помогнат да намалите глада си и ще се чувствате заситени по-дълго.

Ягоди и боровинки. Те са с ниско съдържание на захар и имат антитоксичен ефект. Те са идеалното хапване преди или след тренировка и ще ви помогнат да премахнете мазнините в корема. Тези плодове забързват храносмилането и по този начин ще избегнете чувството на тежест в стомаха.

Яйца. Те са една от най-добрите храни за плосък корем. Те са богати на натурални елементи, които изгарят мазнините и няма да ви е нужно да си купувате различни хранителни добавки. Те са идеалния старт на деня, защото са богати на амино киселини, които възстановяват тялото ви след тежкия изминал ден и ще ви заредят с енергия за предизвикателствата на новия ден.

Ядки. Вярно е, че те са богати на мазнини, но на полезни мазнини, които помагат на сърцето. Те също са богати на протеини и фибри. Фибрите ще ви помогнат да изгорите мазнините от корема ви.

Риба. Рибата ви помага да забързате метаболизма и ще ви помогне да свалите ненужните мазнини в стомаха ви. Също така тя съдържа омега-3 мазнини, които помагат на сърцето. Когато сърцето работи добре, тялото ви успява да разгради мазнините, които приемате ежедневно.

Соя. Тези семена са богати на фибри, протеини и антиоксиданти. Те са идеалния стимулатор на храносмилателната система и ще ви помогнат да направите мечтаната коремна преса.

Ябълки. Повечето диетолози съветват, че ябълката е един от най-здравословните плодове. Те съдържат протеини и фибри, които изгарят мазнини по естествен начин. Ябълките имат ниско съдържание на захар, което помага да не задържате вода в стомаха ви.

Авокадо. Няма как този плод да не присъства в списъка със здравословни храни. Той е богат на натурални и полезни мазнини, които помагат на сърцето. Авокадото е най-добрия стимулатор на храносмилателната система и забързва метаболизма ви.

Вижте още: 5 храни, които дават енергия

 
 
Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април