Я, ци... нично готина мацка на колело

Урок по маркетинг на велодрешки
Я, ци... нично готина мацка на колело

Благодарение на приятелите ни от 1bike наскоро от прахта беше поизтупан един много готин велосипед, а покрай него и култовият виц за Иванчо, който видял падаща звезда, но в бързината не могъл да реши точно какво да си пожелае. Поради тази причина на следващия ден получил чисто ново колело с гърди.

Може и да е сексистко, но вицове от този тип са успешни по същата причина, поради която са успешни и много реклами. Ето така, например, бихте могли да направите доста пари от златната мина, която е велоиндустрията. Дори не е необходимо да разбирате от байкове. Трябва ви съвсем малко усет за моден дизайн и една съвсем много яка мацка (яка като колелото от вица по-горе, сещате се).

Облечете мацката в някое от вашите творения, като е препоръчително същото да разкрива значителна част от онова, което закрихме в скобите един ред по-нагоре. Качете я на планински велосипед и я пуснете да кара в гората, като не пропуснете да заснемете процеса под възможно най-интересни ъгли...

...и не пропускайте да си направите уебсайт, на който да предлагате дрешките, макар и да подозираме, че след разпространението на въпросното видео, надъ... ханите клиенти сами ще ви намерят.

https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април