Чисто нов и готин Sportuvai.bg

За да си намерите място за спортуване веднага
Чисто нов и готин Sportuvai.bg

Спомняте ли си за Александър и Боян? Точно така. Това са двамата ентусиасти, които през април тази година обиколиха страната на колела, за да представят любопитния си онлайн проект Sportuvai.bg.

Накратко, порталът е предназначен за всички, които обичат да спортуват и да се грижат за здравето си. Той съдържа огромна база данни за местата у нас, където човек може да поспортува и да се поизпоти порядъчно. Но това не е всичко. Сашо и Боян редовно публикуват страхотни интервюта с трениращи хора, както и разнообразни съвети и новини на спортна тематика.

Нещо повече. През последните няколко месеца момчетата се трудиха неуморно, за да подобрят дизайна на Sportuvai.bg и ... успяха :) Задължително вижте резултата от работата им, ще останете доволни. 

Безспорно новата версия на проекта е още по-свежа и приятелски настроена към потребителите. Сега интервютата и ревютата са много по-лесни за намиране. Търсачката също е основно "ремонтирана", за да ви улесни в откриването на информацията, която ви интересува.

Специално за вас, Сашо и Боян добавиха възможност за търсене и по карта. Тази функционалност ви позволява да виждате концентрацията на места за спортуване в цялата страна.

Обновен е и разделът "Какво да спортувам?", в който към всеки спорт е публикувано кратко описание. Ще разберете, че възможностите ви за поддържане на добра форма никак, ама никак не са малко. Даже напротив. 

Като цяло, ключовите характеристики на портала са запазени. С други думи, все още може да споделяте вашите предпочитани зали, клубове и други места за спортуване, да добавяте снимки към тях или просто да ги обсъждате с приятели.

Разбира се, бъдете сигурни, че изненадите от Sportuvai.bg тепърва предстоят.

Благодарим ви, момчета! С вас сме и ще подкрепим всяка ваша инициатива. Защото знаем, че правите всичко с много хъс и желание :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май