Хем си танцувам, хем си светя

Едно светлинно шоу, което ще вдъхнови дори нашия колега Киро ;)
Хем си танцувам, хем си светя

Спомняте ли си вдъхновяващото видео със светещия сноубордист, което Кирил Русев ни показа неотдавна? Именно от него разбрахме, че колегата ни не си пада по зимните приключения и спортове. Миналата седмица пък го забелязахме да се подвизава в сфера, за която самият той сподели, че му е чужда - танците

Е, надяваме се, че танцувалните пориви не са го напуснали с началото на работната седмица. И, за да избегнем последното, възнамеряваме да го трогнем с нечовешки, почти дигитални движения на тялото, обляни в светлина. 

Всъщност, надяваме се момчетата от японската денс формация Wrecking Crew Orchestra да успеят в това начинание. А ако не в него, то поне ще разпалят хората, чиито сърца бият в ритъма на музиката. Защото само си представете - високотехнологичен кинематичен пърформънс, изпълняван под звуците на Daft Punk и David Guetta. Звучи зрелищно, нали?

В представлението бандата, инспирирана от футуристичния триизмерен филм на Козински "Трон: Заветът”, подчертава роботизираните си движения чрез специални iLuminate LED-костюми. Благодарение на трептящите светодиодни дрехи, които се включват и изключват, танцьорите сякаш изчезват от сцената по време на самия танц.

В изграждането на интелигентната iLuminate система участват някои от най-добрите софтуерни инженери, затова и резултатът не закъснява - устройствата са безжични, надеждни, леки и удобни за носене. В допълнение, множество тренировки тестват издръжливостта им върху танцьори, поставени в различни атмосферни условия и стилове на движение. Оказва се, че батериите на патентованите светодиодни костюми имат продължителност на живот до шест часа, като, преди да угаснат, предупреждават, така че светлината не изчезва изневиделица. 

Е, Киро, в този момент танците май станаха една идея по-невъзможни, а? :D

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май