Хайде на велоуикенда!

Хайде на велоуикенда!

Сега може и да вали, обаче сме сигурни, че септември ще ни върне слънцето още утре, защото такова време сме си поръчали за почивните дни :))) А ако вие още нямате планове за тях, ще ви предложим да си направите приятна разходка до Боровец, където уикендът ще бъде подчертано приключенски.

В байк парка, разположен в планинския курорт, ще закрият сезона подобаващо – всички трасета за каране ще са идеално подготвени за финално забавление. Желащите да покарат в планински условия ще могат да го направят на 24 и 25 септември, за последно тази година.

Borovets Bike ParkЛюбителите на по-екстремните преживявания ще бъдат особено щастливи, защото домакините са предвидили за тях допълнителни съоръжения за велоскокове. Дървените рампи ще са с различна големина и форма и ще бъдат абсолютна изненада за редовните посетители. Две големи въздушни възглавници пък ще подсигуряват мекото приземяване на ентусиастите.

В събота вечер, в хотел Рила, организаторите ще спретнат щуро парти със симпатичния DJ SAVA от Camp Sessions, който е познат с разнообразните си танцувални сетове.

Преди това обаче феновете на планинското каране ще видят и премиерата на късометражния филм Kids in the Park. Той е заснет именно във велопарка в Боровец и е дело на хората от RAW photography.

Ние вече сериозно се подготвяме за Borovets Adventure Weekend, а ако ни засечете някъде по трасето, по-добре бягайте и се крийте ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май