Танците: Мисия още по-невъзможна

Едно време са го правели като за последно!
Танците: Мисия още по-невъзможна

Добре дошли в рубриката на различната денс гледна точка. Тя стартира неотдавна с едничката цел да противодейства на безгрижния ентусиазъм, който Краси успява да внуши, като показва разни привидно лесни танцувални движенийца.

Точно така, аз съм тук, за да ви демотивирам така, че самата мисъл за танци да ви вцепенява по същия начин, както го прави с мен. Имайте предвид, че ще пиша по темата рядко, защото имам нужда от дълго време за психическо възстановяване от гледките, на които ви правя свидетели.

Темата на днешната беседа са едновремешните танци*. Не разните му там изпълнения в стил "Робокоп с Паркинсон", които са характерни за съвременните стилове, съставени предимно от пиукане. А истинско движение под звуците на истински инструменти. И тъй като почти съм останал без думи, смятам да карам по бързата процедура.

Ако някога сте се чудили защо пишем за танцуване в категорията "Спорт", вярвам, че долното видео ще отговори на въпроса ви.

Стига да не ме лъже паметта, на това му се викаше "атлетизъм". Не е зле като за преди седемдесетина години, да? Нека се погърчим в благоговение.

 

* На клипа всъщност виждаме танци от групата на суинга. Те, естествено, се танцуват по подобен начин и до днес :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май