Спортно вдъхновение: "Спортувай, България!"

Двама ентусиасти ще опитат 30 спорта в 14 градове за 25 дни :)
Спортно вдъхновение: "Спортувай, България!"

Те са А. и Б. Интересуват се от различни спортове, но нямат сериозен опит в повечето от тях. До вчера. Когато започнаха своята инициатива "Спортувай, България!", чиято идея е да покаже на всички, че винаги могат да намерят време за физическа активност, независимо къде живеят и с какво се занимават. И, че здравословният начин на живот е по-добрият начин на живот :)

Двамата симпатяги са Александър и Боян и са нашите любими колеги, които стоят зад проекта Sportuvai.bg. А ние адмирираме смелостта им да обиколят 14 от по-големите населени места в страната и да опитат поне 30 различни спорта в рамките на 25 дни. Да, страхотно спортно вдъхновение, нали?

Спортувай.бг

Сашо и Боян ще прекарат почти целия април на колела – по-големите разстояния ще взимат с влак, а в самите населени места ще се придвижват с велосипеди.

Амбициозните момчета стартираха вчера - бяха във Видин, където обаче не им позволиха да опитат кану-каяк в местния язовир. Тъй като безопасността им беше поставена на карта, ъъъъ, на плитка лодка, бяха принудени да гледат отстрани треньори и възпитаници от клуб Ванту, които направиха специална демонстрация.

Sportuvai.bg

Sportuvai.bg

Но, нищо, двамата ентусиасти днес ще танцуват във Враца, а утре ще катерят Стара планина, пак от там. После поемат към Плевен, В. Търново и други градове, но всичко по реда си: ние ще ги следим отблизо и много внимателно, обещаваме, и ще ви държим в течение за спортните предизвикателства, пред които се изправят :) Вие пък можете да ги дебнете онлайн и на сайта, и на страницата им във фейсбук, ще бъде забавно! А и като верен техен последовател, може да спечелите чисто нов велосипед, но вижте тук как точно може да стане това.

П.П.: Стискайте палци двамата младежи да могат да се помръднат след четвъртък, когато ще бъдат на гости на Слави Павлов в Плевен. Той им обеща здрава мускулна треска, а ние подозираме, че ще ни мразят дълго, задето им внушихме идеята за кросфит тренировка ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май