От пълни и безформени: Тела, превърнати в бизнес империя

Саймън и Шанел – една слава за двама
От пълни и безформени: Тела, превърнати в бизнес империя

Една слава за двама – такава е съдбата на лондончаните Саймън Панда и Шанел Браун. Саймън е на 30 години, 186 см и 104 кг. Шанел е на 24 години, 165 см и тежи 60 кг.

Двамата се срещат през 2013 г., а година по-късно вече са гаджета. Запознанството им се оказва съдбоносно не само в личен, но и в професионален план.

Двамата заедно превръщат своите тела в бизнес империя, благодарение на увлечението си по фитнеса.

Двойката живее, тренира и се къпе в слава, благодарение на страницата си в Instagram. Шанел има над 215 хиляди последователи, а Саймън 2,9 милиона.

Саймън

"Бях дебел подрастващ и както много 15 годишни, реших да променя нещата. Не знаех, че толкова ще ми допадне фитнесът, още с взимането на първата гира", разказва той. 

1928095

Постепенно хобито прераства в негова професия. През 2013 г. младият човек напуснал работа и се заловил с фитнес семинари, както и професионален консултант. Сега, по неговите думи, спортът за него е необходимост, а не просто увлечение.

"Всекидневното отиване в спортната зала за мен е естествен процес, като това да взема душ", обяснява мъжът. Саймън пуска и собствена линия дрехи и аксесоари за спорт. На неговия сайт може да се купят и спортни храни, и електронни книги с авторски програми за трениране.

Шанел

Шанел също невинаги е била знойна красавица. По думите ѝ, в миналото е била доста пълничка и безформена. Тя обаче работила като козметик и усетила, че красотата е важна за нея и постепенно навлиза в спортната зала.

Саймън споделя, че харесал Шанел, заради външността ѝ, но и заради нейния характер. Тя пък се шегува, че от 4-годишна мечтае за собствен чернокож Кен. 

1928099

Всеки ден двамата заедно тренират в спортната зала. "Ние не си съперничим, но следим как се справя всеки от нас", разказва Саймън.

Те споделят, че освен спорт, отделят много време и на начина на хранене, като 90 процента от ястията им са полезни и здравословни. Обикновено блюдата им са богати на белтъци и сложни въглехидрати. Ядат и зеленчуци. "Един типичен обяд за нас е голяма купа с резени от пилешки гърди, запечени с тиквички, цвекло, зеле и кафяв ориз", казва Саймън.

Ревността също няма място в техните отношения, особено след като и двамата са звезди в социалните сайтове. Те дори се гордеят с постиженията на другия.

"Много ни е добре заедно. Целта ни е да разпространим колкото се може повече позитивно послание", обяснява още Шанел.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април