Корейско таекуондо за теб

Демонстративният отбор на Kukkiwon идва за две зрелищни представления в София и Пловдив
Корейско таекуондо за теб

Да се разберем още от самото начало – всичкото таекуондо на този свят е корейско. Само че този път ще имаме удоволствието да гледаме представлението на автентичен корейски демонстративен отбор, който е включил България като една от дестинациите на световното си турне.

Впечатляващото шоу ще се случи на 19 февруари от 19:30 часа в зала Христо Ботев (Студентски град), благодарение на съвместните усилия на Българската федерация по олимпийско таекуондо – WTF и Корейското посолство в България.

Става дума не за друг, а за отбора на Kukkiwon (Световният таекуондо щаб). Той е основан през 1974 година, а във формацията, която ще гостува у нас, влизат 20 от 90-те най-добри таекуондисти в цял свят. Някои от нещата, които ще ни покажат те, са чупене на дъски, акробатични бойни умения, ефикасни техники с крака и сценичен бой. Тема на представленията в България е "Същността на таекуондо – душата, легендата и мечтата".806207Българска федерация по таекуондо

Подобна демонстрация, освен в София, ще се състои и в Пловдив в многофункционалната зала на Пловдивския Университет "Паисий Хилендарски" на 21 февруари от 18.30 ч.

Достъпът до двете събития ще бъде напълно безплатен. Нагледна представа за това, което можете да очаквате от тях, ще добиете от следното видео:

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април