Зомбита! Спортувай!

Спортната екипировка ще спаси света
Зомбита! Спортувай!

Избягвайте ухапвания! Стойте далеч от тесни пространства! Осигурете си достатъчно вода и храна! Откраднете огнестрелно оръжие или поне брадва! О, и не на последно място – бягайте!

Подобни неща можете да прочетете в повечето наръчници по оцеляване в условията на зомби апокалипсис. Така е, защото те нямат за цел да пробутват спортна екипировка. А това е доста необмислено, предвид факта, че в днешно време зомбитата са идеалният маркетингов инструмент за продажбата на каквото и да е. И докато нашите търговци дремят и залагат на похвати от зората на демокрацията, норвежките бдят на светлината на среднощното слънце и правят страхотни реклами.

Видеоклипът на веригата от спортни магазини XXL е забранен за излъчване през деня и вечерните часове. Поради някаква странна причина тамошните власти са счели, че разлагащите се тела на неумрелите не са най-подходящата гледка в разгара на семейната вечеря. Благодарение на чудото, наречено интернет обаче, вие можете да им се насладите по всяко време на денонощието. Като например, точно сега:

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май