Зима е. Да се стоплим с женски футбол!

Да поритаме, а?
Зима е. Да се стоплим с женски футбол!

Момичета, вържете косите. Момчета, пригответе биноклите. Защото дойде време за Петия благотворителен турнир по женски футбол! Той ще се проведе съвсем скоро, на 22 януари, в комплекс "Царско Село", София.

Календарно погледнато, събитието ще се случи в един от най-любимите ни дни от седмицата – неделя, и ще започне в 11 часа сутринта. А ако питате нас, то наистина е прекрасен повод да дадем интересен и забавен старт на почивния си ден.

Още повече, че се чухме с организаторите и те ни обещаха, че отново са готови да ни изненадат приятно – с качествена дамска игра, с много танци, смях и музика. "Нежните" отбори започнаха да се сформират и може би някои от тях вече тренират усилено.

А докато изчакаме търпеливо да ги видим на терена (в случая – в залата), нека ви припомним, че основната идея на турнира е благотворителността. Билетът за футболната среща е символичен и представлява весела хартиена рисунка под формата на значка, направена от деца, на стойност 5 лева. Разбира се, всеки има право да дари и повече, ако желае.

Събраните средства този път ще отидат в помощ на 12-годишната Снежанка, която страда от детска церебрална парализа и епилепсия. Сложно и скъпо лечение в Израел може да позволи на малката принцеса да се радва на нормално и хубаво детство. Така че нека й помогнем!

Та, ние ще сме там ;) Ще пеем, ще танцуваме и ще се забавляваме. А вие ще дойдете ли?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май