Здрависай се със: снукър магьосника Рони О'Съливан

Участвай в играта на Sporta.bg
Здрависай се със: снукър магьосника Рони О'Съливан

Да ви признаем честно, нищо не "вдяваме" от снукър, но момчетата от съседния сайт Sporta.bg разбират за какво иде реч, при това - доста добре. 

Не е случайно, че за втора поредна година колегите са медийни партньори на предстоящия турнир "PTC Victoria Bulgaria Open", който ще се проведе в дните между 7-ми и 9-ти юни, в софийската зала "Универсиада". 

Ама това не е всичко. Понеже са фенове на джентълменския спор, sportistite са измислили и специална игра, в която може да се включи всеки желаещ. A големият победител в нея ще получи уникалната възможност да се срещне на живо със снукър звездата Рони О'Съливан и да спечели билет за финалния ден на турнира (9-ти юни). Щастливецът ще бъде избран чрез жребий и... 

924480Thinkstock/Guliver

Ха! "Наострихте" очи, а?

Тогава четете внимателно следващите редове:  

Играта на Sporta.bg започва днес и ще продължи до 5-ти юни, включително. През целия този период, всеки ден, колегите ще ви "замерят" със снукър въпроси, които ще откривате в прясно създадения във връзка със събитието сайт - Snooker. Sporta.bg

В края на деня един от участниците, отговорил правилно на въпроса, ще спечели билет за първите два дни на турнира - 7-ми и 8-ми юни. Ще има и още една утешителна награда за друг от позналите правилно: той ще си грабне щека или топка с автограф от избрана от него звезда, която се подвизава на PTC Victoria Bulgaria Open.

Може да започнете да умувате над първата загадка тук. Тя е посветена на 5-кратния световен шампион Рони О'Съливан, който поздрави лично българските фенове на снукъра и ги призова да го гледат в "Универсиада" :) 

О, ще го гледаме! И още как :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май