За хайкинга с любов

Прави ви силни и щастливи
За хайкинга с любов

Казвали сме и преди, че есента е супер подходящ сезон за планински преходи и туристически обиколки. Затова не се колебайте и при първа възможност се разходете сред природата.

А в случай, че хайкингът все още не е намерил място в сърцето ви, нека ви дадем няколко добри причини, за да го обикнете:

Подобрява издръжливостта и силата ви

Редовното ходене по неравен терен, комбинирано с редица спускания и изкачвания, ще ви направи силни, не се съмнявайте. Ще сте способни да вървите все повече, а препятствията по маршрута няма да ви притесняват изобщо. Като оставим настрана това, хайкингът ще ви позволи да изгаряте и немалко калории.

inm.comДостъпна тренировка е

Не ви трябва кой знае каква екипировка, за да се посветите на въпросното занимание. Съветът ни е да инвестирате най-вече в закупуването на добри планински обувки. През настоящия дъждовен сезон ще е добре да си осигурите и непромокаемо яке. Толкова.

Успокоява и лекува

Разходките, особено ако са сред природата, имат силна лечебна сила. Освен това, имат потенциал да ви отърсят от напрежението за нула време. А емоциите, които ви носят, са безценни.

И не на последно място: става въпрос за занимание, което бихте могли да споделяте със семейството и приятелите си. Иначе казано, позволява ви да комуникирате и да разширявате социалните си контакти.

Е, хайде! Пожелаваме ви прекрасна есен. В движение :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май