В съзнанието...

На зимната планина и на човека, който общува с нея
В съзнанието...

Какво ни пристрастява към планината? Какво ни кара да преодоляваме препятствията, които тя поставя пред нас? На каква цена поглъщаме тези опасни за живота адреналинови хапчета?

Въпроси, които всеки любител на зимните спортове си е задавал лично, но чиито отговори обича да съпреживява със себеподобните си. Един такъв отговор е най-новият филмов ски проект на продуцентите Sherpas Cinema, които свикнаха да обират купища награди от специализираните международни фестивали. Компанията се приема за иноватор в заснемането на филми за различни екстремни спортове. Нейните филми не само показват екстремното каране в най-добрата му светлина, но и засягат актуални теми като проблемите на околната среда и климатичните промени.

"Into the Mind" ще направи именно това и много повече. Ако може да се съди по трейлъра, като нищо можем да очакваме проект, който ще надмине отличения си предшественик "All.I.Can". Лентата ще бъде промотирана точно в 20:00 ч. на 3 октомври в Аула Максима на УАСГ, София и в зала 1 на варненския Фестивален и конгресен център. Лошата новина е, че преди броени дни стана ясно, че билетите са изчерпани и такива няма да могат да бъдат закупени дори на входа. Добрата е, че ще има втора софийска прожекция, чието точно място и дата ще станат ясни в идните 1-2 дни на страницата на събитието във фейсбук.

Дотогава разполагате с утешителната сила на официалния тийзър на филма и втория му трейлър, който излезе в мрежата преди броени часове:

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април