Бягайте на фитнес пътека

За разнообразие
Бягайте на фитнес пътека

Никак няма да преувеличим, ако кажем, че днес всички, в това число и 1/3 от екипа ни, заминаха за морето. Духът на Бургас ги извика, просто нямаха друг избор = ) Щастливци! Представяме си как всяка сутрин започват деня си с романтичен джогинг по плажната ивица и го приключват с уникална, музикална нощ = )

Е, съдба... Вместо да им завиждаме благородно обаче, ние също ще потичаме. На фитнес пътека. Защото въпреки че не е с дъх на море, тичането на закрито също има своите добри страни. Нека видим кои са:

Предимства: Предоставя мека и равна джогинг повърхност, приятелски настроена към ставите. Освен това, рискът от контузии е миниатюрно нисък. И последно: тъй като е сравнително улеснено, бягането на фитнес пътека предполага по-голяма продължителност и възможност за усъвършенстване на издръжливостта.

Недостатъци: Скучно е. Пейзажът от потни и пуфтящи ентусиасти определено не е сред най-красивите. И, да, въздухът в залата никак не може да се похвали с безупречна чистота.

Внимание: ако се подготвяте за маратон, по-добре тичайте навън, в парка. Нужно е непосредствено преди състезанието да свикнете краката си към неравностите на настилката. Изобщо, преминаването от фитнес пътеката към друга джогинг повърхност трябва да се извършва плавно и внимателно. С еднo наум.

За да получите максимална полза от тренировката си в зала пък, задължително пробвайте интервално тичане.

Приятна и успешна сесия ви пожелаваме!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май