Баланс на една ръка. Върху 6 стола. И 4 бутилки!

Преразглеждане на невъзможното
Баланс на една ръка. Върху 6 стола. И 4 бутилки!

Понеже работата ми се състои в това, всеки ден ми се налага да гледам как някакви хора правят някакви неща, които досега съм смятал за невъзможни. Това понякога може да бъде много уморително и освен това изисква от мен непрекъснато да преразглеждам собствената си дефиниция за невъзможно. Ами, омръзна ми и официално обявявам, че от днес нататък няма невъзможни неща.

Изключителната вина за това се пада на един китайски акробат, чието име дори не знам. В следното видео той ще ви покаже как се прави стойка на една ръка, но не върху какво да е, а върху шест стола, последният от които е поставен накриво. За да е още по-интересно, като "стабилна" основа на тази конструкция служи не друго, ами 4 бутилки от вино.

Понеже клипът ще се стори въздългичък на тези от вас, които в момента се правят, че работят, можете да се съсредоточите по-сериозно в него от 6-тата минута нататък. Але, хоп!

Споменах ли, че всеки ден гледам невъзможни работи? Елате във фен-страницата ни и ще станете свидетели на по-зрелищните от тях.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април