Хоризонтален душ

Един иновативен масажор
Хоризонтален душ

Ще бъдем честни с вас. Днес никак, ама никак не ни се работи. Знаете как е - съботата е подходяща най-вече за приятно мързелуване на открито или за споделяне на весели моменти с добри приятели.

Затова всичките ни надежди са концентрирани в утрешния неделен ден, който възнамеряваме да използваме по предназначение. В тази връзка, вече събираме достойни релакс идеи.

Така, съвсем случайно попаднахме на едно интересно предложение - хоризонтален душ с функция на нежен масажор. Същият е дело международната компания Dornbracht, специализирана в производството на луксозни аксесоари и уреди за баня и кухня. Брандът е ситуиран в Германия и съществува от 1950 година.

Общо взето, всичките проекти на компанията са впечатляващо иновативни и комбинират елегантен дизайн с висока технологична ефективност.

Що се отнася до гореспоменатия масажор, той представлява интересна система, състояща се от общо шест душа, разположени на еднакво разстояние един от друг. Тя е наречена хоризонтална, защото позволява на човек да я ползва в легнало положение. Яко, нали? 

Dornbracht

Horizontal Shower може да бъде настроен на няколко режима на работа, взависимост от желанията на използващия го и включва: антистресова, балансираща и енергизираща програма. В същото време, позволява регулиране на температурата на водата, на интензивността и количеството на струйките.

Dornbracht

Честно казано, страшно харесахме това релакс изобретение и с удоволствие бихме го тествали. Не става за къпане, ама ни звучи като една изключително размазваща и приятна спа терапия... 

Засега обаче, ще се задоволим единствено с масажиращия ефект на пролетния дъжд, макар че неговата температура, за съжаление, няма как да се регулира :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април