Съхранете младостта си с вана от шипково масло

За повече свежест и красота
Съхранете младостта си с вана от шипково масло

Кожата на тялото и лицето се нуждаят от всекидневни грижи, за да може да запази своята еластичност, хидратация и младост.

За да се радвате на всичко изброено до тук е добре да отделяте време за себе си и собствените си потребности.

Предлагам ви в лесна за изпълнение спа процедура, благодарение на която ще премахнете ефикасно някои белези и петна по кожата на лицето и тялото и в същото време ще забавите процеса на стареете на кожата, ще я хидратирате в дълбочина и ще се почувствате значително по-освежени.

Единственото нещо, което трябва да запомните за тази вана с шипково масло е, че е подходяща само за зимния сезон и след нея не трябва да си излагате на слънце или солариум, тъй като ще засилите пигментацията по кожата си.

1644803Thinkstock/Guliver


Шипковото масло е доказана алтернатива на козметичната и лазерна медицина, като има страхотен ефект върху редуцирането на белези, петна и други неравности по кожата.

Шипковото масло се извлича от семената на шипката и е богато на ретиноева киселина, витамин С и Е, антиоксиданти – флавоноиди и бетакаротени, благодарение на които има противосъсирващ ефект. Освен това има забележителни противовъзпалителни свойства и влияе върху регенеративните процеси на кожата.

Необходими продукти:

2 супени лъжици морска сол
30 капки натурално шипково масло
2 супени лъжици розово масло
малко количество крем-пяна за вана

Напълнете ваната си с топла вода и добавете всички съставки. Влезте в нея и се отпуснете в рамките на 30-35 минути. Изплакнете след това тялото си, подсушете и намажете с хидратиращ крем.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април