Спа изненади за обичаните хора

Подарете им хубав скраб за тяло :)
Спа изненади за обичаните хора
inm

Дойде ли това време на годината, започваме да се чудим какво да подарим на мама, на татко, на кака, на батко...

Когато не сме мислили предварително и навреме по въпроса обаче, изборът доста се усложнява. Тогава често купуваме вещ или вещи, които никога не влизат в употреба или изобщо не впечатляват човека, на когото ги подаряваме (не, че ще ни каже, де).

А е толкова лесно да изненадаме близките си хора :) По-голямата част от тях, например, със сигурност биха се зарадвали, а и имат нужда от нежна спа процедура, която да ги отпусне от напрежението, натрупано преди празниците.

Та, ако не разполагате с достатъчно средства да ги заведете директно в салона, пригответе им хубав и лесен за използване скраб за тяло.

Ето и нашите три предложения:

Портокалово възстановяване

Става дума за един ексфолиант, който има мигновен освежаващ профил и, едновременно с това, мощен пилинг ефект. Преди да го подарите, опаковайте го в оранжево, сложете и подходящо послание. Супер!

Канелено спокойствие

Второто предложение ухае отдалече на почивка и на празници. Посоченият скраб има тотален сгряващ ефект и бързо антистресово действие. Всеки член от семейството ще оцени многобройните му достойнства.

Оризова мекота

Нежен и специфичен, този натурален продукт също е достоен вариант за подарък, не се съмнявайте. Разбира се, тук също е важно да се погрижите за подходящата визия на спа дара :)

Е, вече имате решение на чуденката си :) Въпрос на комбинирането на няколко съставки е да го реализирате.

Не ви съветваме да подарявате скрабовете единствено на хора, за които знаете, че имат чувствителни и склонни към алергии външни обвивки. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април