Спа идея под душа: скраб от слънчогледови семки

Идеален за сряда вечер
Спа идея под душа: скраб от слънчогледови семки

Хей, фитуелчета, имаме една просто чудесна новина за вас: работната сряда е към своя край. Изпратете я с усмивка, пожелайте си утрешният ден да е още по-хубав и успешен и... Задължително си направете преди лягане ето този перфектен скраб за тяло. За да си го приготвите, ще ви трябват само:

около 120 грама сурови небелени слънчогледови семки

вода

Как: счукайте семките в хаванче, докато заприличат по външен вид малко на едра сол. След това комбинирайте готовата смес с няколко чаени лъжички вода, до получаване на пастообразен микс. 

Приятната част идва! Под душа се накиснете хубавичко с топла вода. След това нанесете слънчогледовия скраб по тялото с леки масажни движения. Изплакнете и измийте със сапун. Може да приключите процедурата, като се нацапате с любимия си лосион за тяло.

Натуралният продукт, който си спретнахте сами, е добър ексфолиант. Ще почисти кожата ви и ще я направи гладка и мекичка.

Е, ще се радваме вие също да ни споделите някоя рецепта за приятна спа процедура. Знаете как – като коментар под статията, разбира се ;) Желаем ви много, ама много спокойна вечер!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април