Направете си ледена фрикция

Бррррррррр!
Направете си  ледена фрикция

Все още търсите начини да се разхладите? Е, добрата новина е, че това може да се съчетае с грижи за естествената красота. Кубчетата лед сега ще са по-красиви от всякога, защото освен леден, ще имат и разкрасителен ефект. Може би сте чували за влиянието на леда върху кожата – тонизиращо и стягащо порите. А от какво е направен той? Да, водата е може би най-верният другар на кожата, но тя си има и други приятели. Когато компанията се събере, всички се чувстват най-добре. Затова да викнем и някои други приятелчета и да се порадваме на прохладата, аромата и настроението, които ще ни донесат.

Има две компании, от които можем да изберем. Но водата в твърдо състояние присъства задължително. Та, първата агитка е от розово масло, масло от здравец и ментово етерично масло. Ако не сте в настроение да виждате всички тях, може да се порадвате на присъствието само на ментово масло и масло от сандалово дърво.

А каква ще бъде организацията на купона? Много проста – забавлявайте се! Към 1 чаша вода капнете 5 пъти от розовото, 2 пъти от здравеца и 2 пъти от ментата. След това излейте ароматната композиция във формички за лед. Това е идеята. Вторият вариант е в чашата да се добавят 5 капки ментово масло и 4 капки масло от сандалово дърво.

След като ледът е готов, вземете едно кубче и масажирайте лицето, шията и деколтето. Прохладата ви е в кърпа вързана.

Тонизирахте ли се? Открийте още от нашите съвети за красота и здраве на страницата ни във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май