Банята: релакс зона

Имате я!
Банята: релакс зона

Сигурна съм, че сте отсядали в хотелски стаи, в които най-хубавото кътче е било... банята. Вътре е толкова чисто, приятно и свежо, че ви се иска да останете там колкото се може повече. И след това :)

Тайната на подобни места се крие, на първо място, в добрата хигиена и след това – в желанието да се създаде максимален комфорт и спокойствие на гостите.

Истината обаче е, че вие също може да имате баня-мечта. Ето няколко идеи за това как да я постигнете:

- Почиствайте въпросното помещение редовно, това е най-важното. Вътре трябва да ухае на хубаво, но не и на някоя прекалено силна миризма.

- Подредете продуктите си за баня и им намерете специално за тях място – хем ще ви е лесно да откривате това, което ви трябва, хем ще си спестите хаоса.

- Нещо повече, тези цветни флакони и бутилчици с обикновено мокри етикети по тях... са адски дразнещи за гледане. Ако имате възможност, преместете шампоаните и душ-геловете си в стъклени контейнерчета, в каквито понякога слагате домашно приготвените си еликсири.

Това вече е друго:

866852BlogFreePeople

- Сгънете чиста бяла хавлиена кърпа за тяло и я сложете наблизо. Преди да влезете под душа, може да я напръсквате с няколко капки от любимото си етерично масло. Просто сложете малко от последното в спрей бутилка и напълнете догоре с вода :)

- Свежите цветя в банята също придават очарование и създават усещане за уют и спокойствие.

Ех, че страхотно...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май