Три неща, които притесняват мъжете в леглото

Три неща, които притесняват мъжете в леглото

Сексът е мястото, където буквално и метафорично се разголваме. То е уязвимо пространство и за някои мъже понякога може да се усеща почувства като ходене по минно поле, пише bulnews.bg.

Кои са най-големите притеснения за мъжете в леглото?

1. Винаги трябва да бъде този, който инициира секса

Мъжете желаят понякога жената до тях да ги отменя в заявката за размяна на ласки. Те искат партньорките им да ги хванат за пениса без никакво предупреждение, докато мият чиниите или гледат любимия си сериал. Мъжете нямат нужда от финес, стане ли дума за секс.

2. Тревожат се дали ще издържат достатъчно дълго, за да задоволяват партньора си

Това вероятно е едно от нещата, които си помислихте, че може да са в този списък, когато за първи път прочетохте заглавието. Клише е, но е истина. Мъжете са силно загрижени за своите пениси и сексуално представяне, когато става въпрос за интимност между чаршафите. Най-често срещаните притеснения по темата са дали членът им е достатъчно голям, дали издържат достатъчно дълго и дали жената, с която се споделят се забавлява и чувства ли се дълбоко удовлетворена от представянето му.

3. Да имат жена до себе си, която не се възприема за секси

Това е най-изненадващото от трите неща, свързани с ниското самочувствие на мъжете в леглото. Много господа казват на половинките си, че са най-красивото човешко същество на планетата, но те не им вярват. Един мъж сподели, че със съпругата си са женени повече от 13 години. И въпреки че той самият няма толкова високо сексуално желание, все още получавал твърда ерекция всеки път, когато я вижда да се прибира от работа. Тормозеше се, че тя не се вижда през неговите очи и че често му отказва секс заради това, че не се чувства комфортно в кожата си.

За това голяма вина имат списания, билбордове и телевизионни реклами, които казват на жената всеки ден, че не е достатъчно красива, или достатъчно слаба, или каквото и да е достатъчно. Ако вашето момиче изпитва несигурност в своя сексапил, може от време на време да пишете любовни писма, да помагате на партньорката си да преминава през сексуални блокове и да я насърчавате да се чувства по-комфортно с тялото си чрез продължителна мастурбация.

ключови думи:
секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май